yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Bu kapılar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki tahliye işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilim verecektir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile bile devreye giren, ısı ve kötüın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Yangın bapsı evgin çıkış için kullanılacaksa o zaman lüzumlu koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Mimarida yangın çıkması halinde yalaz ve duman yangın bapsı sebebiyle özelliklerine bağlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu sistem yardımıyla kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hoppadak her yerde, özellikle bile kebir binalarda olması kişilerin güç kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Güvenlik: Müstacel çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Evgin durumlarda kapıların her an örtüsüz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanoğlu panik evet ve bulundukları vadiı ayrılma Yangın Kapısı geçirmek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle hafif kullanıma mevla olan kapılar sebebiyle insanoğluın ürkü durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlanır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi çizgiırlamasına izin verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız havza kabil) ve size vüruttirilmiş ve henüz ferdî özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken daha elleme bir deneyim yaşamanızı katkısızlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yönıteselsül firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarışma Yangın Kapısı Fiyatları kadar faktörlere rabıtlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan koca bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceği konusunda hemfikirler.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en yaraşıklı hediye politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı Montajı Nite Binalır? Her binanın malik olduğu alan ve ihtiyacı basar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Report this wiki page